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채소류의 항산화 효과 비교 연구
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
[P8-169] Screening of Antioxidant Activities from Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
과일 껍질의 비타민 C, 폴리페놀, 플라보노이드 함량과 항산화 활성
한국식품과학회지
2012 .10
In Vitro Antioxidant Activities of Fruits and Leave of Pomegranate
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
약용열매 혼합 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Antioxidant and Antiproliferative Activities of Methanol Extracts from Leafy Vegetables Consumed in Korea
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Determination of Functional Compounds and Physiological Activity in Fruit of Pear (Pyrus spp.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
오디로부터 분리한 페놀성 물질의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2004 .09
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Antioxidant and Free Radical Scavenging Activity of Different Fractions from Hawthorn Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Determination of Total Phenol and Flavonoid Contents in Sweet Cherry Cultivars and Their Antioxidant Capacity
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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