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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Comparison of Physicochemical Properties of Starches Isolated from U.S. and Australian Wheat Flours
Food Science and Biotechnology
1994 .06
한국산 밀의 품종별 제면 특성과 밀가루의 이화학적 성질과의 관계
한국식품과학회지
1999 .02
Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
국산밀의 폴리페놀 산화 효소 활성과 국수 색과의 관계
한국육종학회지
2011 .01
The Quality of Korean Dried Noodle made from Australian Wheats
한국식품과학회지
1985 .06
Effect of Extraction Rate of Korean Wheat Flour on Rheological and Raw Noodle-Making Properties
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Physicochemical properties of Korean wheat varieties produced in the farm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
우리나라 생면용 밀가루의 성질
한국식품과학회지
2005 .06
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
Effect of Microbial Transglutminase on Physical and Textural Properties of Noodles Made with Korean Wheat Flour (Geurumil)
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Studies on the Rheological Property of Korean Noodles : Ⅰ. Viscoelastic Behavior of Wheat Flour Noodle and Wheat-Sweet Potato Starch Noodle
한국식품과학회지
1983 .06
The Relationship of Korean Raw Noodle (Saeng Myon) Color with Wheat and Flour Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
1997 .03
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
호주산(産) 밀의 제분(製粉) 특성(特性)과 밀가루의 물리화학적(物理化學的) 성질(性質)에 관(關)한 연구
Applied Biological Chemistry
1984 .01
Preparation and Evaluation of Dried Noodles Using Barley-Wheat and Barley-Soybean Flours
한국식품과학회지
1976 .12
국산밀의 제면특성
Food Science and Preservation
1999 .06
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