지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of Physicochemical Properties of Starches Isolated from U.S. and Australian Wheat Flours
Food Science and Biotechnology
1994 .06
우리나라 생면용 밀가루의 성질
한국식품과학회지
2005 .06
한국산 밀가루의 理化學的 特性과 쿠키 製造適性
한국식품과학회지
1984 .06
Comparison of Physicochemical Properties of Korean and Australian Wheat Flours Used to Make Korean Salted Noodles
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
硬質 및 軟質 밀가루의 理化學的 性質 硏究
한국식품과학회지
1979 .03
쌀가루와 밀가루 複合粉의 製麵性시험
한국식품과학회지
1981 .03
제조조건에 따른 현미쌀가루 품질특성
한국식품과학회지
2006 .08
우리나라 土壤의 物理化學的 特性 相互關係에 關한 硏究
한국토양비료학회지
1985 .10
한국산 밀의 품종별 제면 특성과 밀가루의 이화학적 성질과의 관계
한국식품과학회지
1999 .02
Physicochemical Properties of Rice Differing in Milling Degrees
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Distribution of Lipoxygenase Activity Among Flours from Different Milling of Wheat
Food Science and Biotechnology
1993 .06
[P3-27] RS3 첨가가 밀가루의 물리적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Rice Flours Prepared with Different Milling Methods on Quality of Sulgidduk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
식빵제조를 위한 국산 및 수입 밀가루의 적성에 대하 연구
Food Science and Preservation
2008 .12
제분방법별 쌀가루의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1988 .08
Physicochemical properties of Korean wheat varieties produced in the farm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Morphology, Structural and Physicochemical Properties of the Flours and Starches from Various Cowpea and Mungbean Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
제분조건에 따른 흑미쌈가루 품질특성
한국식품과학회지
2006 .12
0