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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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[P10-28] 자외선 B에 노출된 인간 피부 섬유아세포의 collagen 분해에 대한 녹차성분 (-)epigallocatechin gallate의 억제 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Changes of Taste Quality and Catechins Content in Tea Extracts according to Elapsed Time an Ambient Temperature
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .10
혈관내피세포의 세포사멸작용에 대한 (-)Epigallocatechin Gallate의 억제효과
한국식품영양과학회지
2002 .08
Assessing Geographic Origins of Green Teas Using Instruments
Food Science and Biotechnology
2008 .10
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
TLR 4 Signaling Inhibitory Pathway Induced by Green Tea Polyphenol Epigallocatechin-3-Gallate through 67-kDa Laminin Receptor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of Temperature, Illumination, and Sodium Ascorbate on Browning of Green Tea Infusion
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Antibacterial Activities of Phenolic Components from Camellia sinensis L. on Pathogenic Microorganisms
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
녹차의 카테킨류 분석법 개선
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
녹차와 목단피의 항산화 성분
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Green Tea: Its Biologically Suppressing Effects during the Hepatocarcinogenesis Induced by Pentachlorophenol : A Possible Implication for Interaction of Green Tea Components with Endocrine Disruptors
한국식품과학회 심포지엄
1999 .06
Chemical Composition of Green Teas According to Processing Methods and Extraction Conditions
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
녹차 카테킨류의 pH에 대한 안정성 연구
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
시판 녹차중 카테킨의 함량 분석
한국식품영양과학회지
1992 .09
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
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