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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P10-140] Induction of Anticarcinogenic Enzyme by Methanolic Extract of Green Tea Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Whitening Effect of Green Tea Seed Shell Ethanol Extracts
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2016 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Green Tea Seeds Extract Inhibits Migration by Suppressing EMT Process in Breast Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
녹차 종자의 일반성분
Applied Biological Chemistry
1992 .01
파프리카 추출물이 quinone reductase 유도활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .10
파프리카 추출물이 quinone reductase 유도활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .12
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Induction of Quinone Reductase and Glutathione S - Transferase in Murine Hepatoma Cells by Flavonoid Glycosides
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
Mouse hepatoma 세포를 이용한 농산부산물로부터 quinone reductase활성물질의 탐색
한국식품과학회지
1995 .12
Effect of Green Tea and Pueraria radix Tea on Apolipoprotein B100 Production and Low Density Lipoprotein Activity
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
Effect of Heat Processing on the Chemical Composition of Green Tea Extract
Food Science and Biotechnology
2000 .08
녹차(綠茶)의 흡습특성(吸濕特性)
경북대농학지
1986 .01
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Induction of Quinone Reductase, an Anticarcinogenic Marker Enzyme, by Extract from Chrysanthemum zawadskii var. latilobum K.
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .12
Refining of Tea Seed Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .04
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