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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
The Effect of Modified Atmosphere Packaging (MAP) on Shelf Life and Quality Attributes of “Malas e Torsh” Pomegranate Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
재구성 스틱형 육포의 포장방법이 저장중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
Designing Modified atmosphere Packaging for Fresh Produce
Food Science and Preservation
1994 .12
DEVELOPMENT OF PACKAGING MACHINE FOR FRUITS AND VEGETABLES
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Modified Atmosphere Packaging of Peeled Garlic Cloves
Food Science and Biotechnology
1999 .01
떫은감의 MAP 탑살에 따른 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2008 .04
Smart Food Packaging
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2005 .12
Modified Atmosphere Packaging Maintains Postharvest Quality of Blueberries
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Eco-Packaging 제도
환경관리인
1997 .01
Physiological and Quality Attributes of Mangosteens (Garcinia mangostana L.) as Affected by Modified Atmosphere Packaging
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Potential Use of Biopolymer-based Nanocomposite Films in Food Packaging Applications
Food Science and Biotechnology
2007 .10
포장방법에 따른 전통 양념갈비의 품질 및 저장성 개선에 관한 연구
한국식품과학회지
2002 .10
MA포장 기술을 이용한 신선한 과실 및 채소류의 품질보존에 대한 연구
Food Science and Preservation
1998 .03
포장방법에 따른 데침나물의 저장중 품질변화
Food Science and Preservation
2012 .06
Effects of Organic Acids Mix and Modified Atmosphere Packaging on the Storage Quality of Sliced Bacon
한국축산식품학회지
2011 .01
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
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