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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Effect of Temperature on Transfer Rate of Campylobacter jejuni from Chicken Breast to Lettuce and Survival Kinetics of C. jejuni on Lettuce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
인체장염유발 Campylobacter jejuni의 호기적 조건 하에서의 잔존 양상
한국식품과학회지
1998 .08
Survival of Campylobacter jejuni in environments of acidic and aeration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antimicrobial effects of organic acids against Campylobacter jejuni
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inactivation of Listeria monocytogenes and Campylobacter jejuni in Chicken by Aqueous Chlorine Dioxide Treatment
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
Survival of Campylobacter jejuni during Refrigerated and Frozen Storage on Sterile Ground Chicken Breast Patties Prewashed with Salt and Phosphates Solutions
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Inactivation of Campylobacter jejuni using Radio-frequency Atmospheric Pressure Plasma on Agar Plates and Chicken Hams
한국축산식품학회지
2013 .01
The Development of Predictive Growth Models for Total Viable Cells and Escherichia coli on Chicken Breast as a Function of Temperature
한국축산식품학회지
2010 .01
Quantitative Microbial Risk Assessment for Campylobacter jejuni in Ground Meat Products in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
냉동과 해동처리가 계육 가슴살의 natural microflora, 접종된 Listeria monocytogenes와 Campylobacter jejuni에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
훈제오리에서 캠필로박터균 생물막 및 Viable But Non-Culturable(VBNC) 상태에서의 행동특성
한국식품영양과학회지
2016 .07
Campylobacter장염에 의한 식품위생학적인 고찰
한국식품위생안전성학회지
1986 .01
Effect of Inactivating Salmonella Typhimurium in Raw Chicken Breast and Pork Loin Using an Atmospheric Pressure Plasma Jet
한국축산학회지
2013 .01
노변식품에서 분리한 Campylobacter jejuni의 특성에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
육계 및 도계장에서의 Campyobacter jejuni의 오염에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1988 .01
Comparison of the Quality of the Chicken Breasts from Organically and Conventionally Reared Chickens
한국축산식품학회지
2009 .01
CO와 N 혼합 비율에 따른 포장 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2011 .01
Survival Modeling of Campylobacter jejuni in Dry-cured Ham, Nitrite-free Round Ham and Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Chlorine Dioxide Treatment on Microbial Growth and Qualities of Chicken Breast
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
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