지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antimicrobial effects of organic acids against Campylobacter jejuni
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison between Cultural Method and Real-Time Method for Improving the Detection Method of Campylobacter jejuni/coli in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quantitative Microbial Risk Assessment for Campylobacter jejuni in Ground Meat Products in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Advanced Methods for Isolating from and Confirming Campylobacter spp. in Milk and Dairy Products: Review
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
훈제오리에서 캠필로박터균 생물막 및 Viable But Non-Culturable(VBNC) 상태에서의 행동특성
한국식품영양과학회지
2016 .07
Quantitative Microbial Risk Assessment for Campylobacter spp. on Ham in Korea
한국축산식품학회지
2015 .01
유화제를 이용한 계육 표면에서 Campylobacter jejuni의 부착 제어
한국식품과학회지
2020 .12
Prevalence of Campylobacter in Retail Raw Chickens and their Motility Phenotypes in South Korea
농업생명환경연구
2020 .01
냉동과 해동처리가 계육 가슴살의 natural microflora, 접종된 Listeria monocytogenes와 Campylobacter jejuni에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Molecular characterization of macrolide resistant Campylobacter isolates from poultry in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Aeration 공정 처리가 홍삼분말 추출물의 프로사포게닌의 함량 변화와 항산화 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2019 .12
우유에서 장출혈성 대장균과 캠필로박터균의 행동예측 모델 개발 및 정량적 미생물 위해성 평가 연구
한국식품과학회지
2021 .10
Longitudinal study of the distribution of antimicrobial resistant Campylobacter strains from an integrated broiler chicken operation
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Introduction of Low Acidic Coffee Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
POND AERATION AND AERATORS : A SECOND THOUGHT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Development of an Improved Selective Medium for Isolation of Campylobacter upsaliensis from Foods to Manage Potential Human Pathogen
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
EFFECT OF AERATION INTENSITY ON CONCENTRATION OF INORGANIC NITROGEN COMPOUNDS IN BFT CULTURE TANKS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Physical Properties of Chocolate by the Aeration and Concentration of DMP Emulsifier
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
작물의 뿌리 손상이 Campylobacter, Escherichia, Salmonella의 미치는 영향
한국식품과학회지
2023 .04
Effect of Light Emitting Diodes on inactivation of food-borne pathogens in various acidic environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0