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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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국내 액상발효유에서 분리한 유산균의 동정 및 소화관액 내성조사
한국식품과학회지
1985 .06
방울토마토(Lycopersicon escylentnm mill ssp.)를 添加한 Yogurt의 製造에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Optimum Fermentation Conditions for Making of a New Type Vegetable Yogurt
Food Science and Biotechnology
2004 .10
유산균발효유와 건강관리
우유
1980 .01
김치와 식초 유래 젖산균으로 발효시킨 오디와 실크 단백질을 첨가한 발효유의 물리 화학적 특성 연구
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
발효유제품의 제조기술
식품공업
1984 .01
Production and Characterization of GABA Rice Yogurt
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Physico-Chemical and Sensory Properties of Liquid Type Yogurt with Lactobacillus casei 911LC based on Fermenting Time
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
발효유에서 분리한 유산균의 유전자 지문분석에 관한 비교 연구
한국축산식품학회 학술발표초록집
1995 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시중 유통되는 요구르트의 품질특성 평가
Food Science and Preservation
2018 .04
The Effect of Trehalose for Lactobacillus Survival during Low Temperature Fermentation in Yogurts and Its Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
우유와 쌀을 이용한 요구르트의 제조에 관한 연구
한국식품과학회지
1991 .10
Lactobacillus acidophilus를 이용한 발효유제품
우유
1981 .01
Preparation of Yogurt Added with Angelica keiskei Juice and Its Quality Characteristics
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
Enhanced Microbial, Functional and Sensory Properties of Herbal Yogurt Fermented with Korean Traditional Plant Extracts
한국축산식품학회지
2016 .01
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