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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
Reference
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다양한 유산균이 존재하는 발효식품으로 부터 Bifidobacteria의 선별 및 계수
한국식품과학회지
1999 .06
액아배양을 통한 야생 백하수오(Cynanchum wilfordii)의 기내증식
한국산림과학회지
2011 .01
Growth of Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria in Natural Media using Vegetables, Seaweeds, Grains and Potatoes
Food Science and Biotechnology
2000 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Jochung with Addition of Cynanchum wilfordi Hemsley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Fermented Product Containing Soybean and Garlic by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Monitoring and Identification of Cynanchum wilfordii and Cynanchum auriculatum by Using Molecular Markers and Real-Time Polymerase Chain Reaction
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Quality Characteristics of Fermented Product by Lactic Acid Bacteria with Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Planting Method on Yield Increase of Cynanchum wilfordii
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Quality Characteristics of Fermented Product Containing Soybean Powder and Garlic by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
rDNA FISH를 이용한 큰조롱과 넓은잎큰조롱의 세포유전학적 연구
한국약용작물학회지
2020 .10
Bifidobacteria에 의한 항돌연변이 효과
한국식품과학회지
1996 .08
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
농가형 발효사료의 품질 특성에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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