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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Antimicrobial Activity of Lysozyme and Papain Activated by EDTA and Cysteine against Escherichia coli in Culture Medium and in Aqueous Aloe vera Extract
Food Science and Biotechnology
1998 .09
Occurrence of Pathogenic Escherichia coli in Commercially Available Fresh Vegetable Products in Korea
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Antimicrobial Resistance in Escherichia coli Isolated from unpasteurized fruit and vegetable juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antibacterial Activity of Lysozyme - Galactomannan Conjugate against Escherichia coli
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Effects of heavy metals and albumin on lysozyme activity
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
오골계 난백에서 분리한 Lysozyme의 항균작용
한국식품영양과학회지
1987 .11
마늘즙의 Escherichia coli O157:H7에 대한 항균작용
한국식품과학회지
2003 .08
Polysorbates를 첨가한 전해산화수의 미생물학적 세정효과
한국식품과학회지
1999 .08
난백 lysozyme의 역가측정과 안정성에 관한 연구
한국가금학회지
1990 .06
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
식품 병원균인 Escherichia coli O157:H7의 중요성
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Occurrence of pathogenic Escherichia coli in commercially available fresh vegetable products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antimicrobial Resistance in Escherichia coli Isolated from Fresh Cut-Vegetable Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
일본의 Lysozyme 생산과 이용도 개발 현황
식품기술
1989 .01
Effect of Some Vegetable Extracts on the Growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureas sub. aureus in Nutrient Broth Medium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
계란으로부터 Lysozyme 추출에 관한 연구
식품기술
1989 .01
반응표면 분석법에 의한 crude papain 추출 조건의 최적화
한국식품과학회지
1997 .06
고압조건에서 가열 처리된 lysozyme의 변성
한국식품과학회지
1991 .06
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