지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Arabinogalactan(Hydrocolloid)의 특성 및 이용에 관한 연구
식품과학과 산업
1988 .12
Arabinogalactan이 심근경색에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Protective Effect of Arabinogalactan on Vascular Dementia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
물에 의한 낙엽송의 전가수분해 ( II ) - Arabinogalactan의 분리 및 정제 - ( Water Prehydrolysis of Larch ( II ) - Separation and Purification of Arabinogalactan )
펄프·종이기술
1987 .09
[P8-270] 참당귀에서 분리한 arabinogalactan의 면역활성과 활성에 미치는 당쇄의 역할
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Characterization of Bone Marrow Cell Proliferating Arabinogalactan through Peyer's Patch Cells from Rhizomes of Atractylodes lancea DC
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
팥 종피에서의 색소 추출과 저장 안정성
경북대농학지
2010 .01
Analysis of Dietary Fiber of 66 Korean Varieties of Sprout Beans and Bean Sprouts
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
Harvesting performance of an experimental pick-up type pulse crop harvester for green kernel black bean
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Isolation and characterization of an antifungal substance from mushrooms
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Quality Characterization of Gochujang prepared with Different Ratios of Red Bean Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
두부 산업의 생산 실태 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Commercial Red bean Sediments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Isolation and characterization of candidate probiotics from fisheries products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
66품종 나물콩과 콩나물의 isoflavone 분석
한국식품과학회지
2003 .08
협채용 강낭콩의 채종기술 확립
경북대농학지
2004 .01
0