지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgment
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Highly Concentrated Branched Oligosaccharides as Stabilizer for Freeze-Dried Beef Protein
Food Science and Biotechnology
2002 .04
올리고당의 수리미 냉동변성방지제로의 개발
한국식품과학회지
1999 .08
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
유기 한우쇠고기에 대한 구매의향과 지불의사금액 추정
한국유기농업학회지
2008 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
액상 보존액 내 동결 보호제가 $4^{\circ}C$에 보관된 액상 돼지 정액의 운동성과 생존성에 미치는 효과
한국수정란이식학회지
2012 .01
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
우육과 돈육의 냉동저장 중 품질변화에 대한 냉동변성 방지제의 첨가효과
한국식품과학회지
1989 .06
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
The Effect of Cryoprotectants on the Properties of Pacific Sand Lance Ammodytes personatus Girard Surimi During Frozen Storage
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
Effect of Different Preservation Methods on Physicochemical Quality of Beef
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
0