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이용수
Abstract
Introduction
Meterials & Methods
Results & Discussion
References
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Acidic Heteroglycans with Anti-complementary Activity from the Water Extract of Pteridium aquilinum var. Latiusculum
Food Science and Biotechnology
1994 .06
고사리(Pteridium aquilinum var. latiusculum) 전엽체의 증식에 미치는 배지구성물질과 배양방법의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
기내 배양한 고사리(Pteridium aquilinum var. latiusculum)의 전엽체로부터 포자체 형성에 미치는 몇 가지 요인
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
Structural Comparison in the Four Anti-complementary Polysaccharides Isolated from Pteridium aquilinum var. latiusculum (Bracken)
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Partial Structure of the Neutral Side Chain of PA-IIa-1, an Anti-Complementary Polysaccharide Isolated from Bracken
Food Science and Biotechnology
1995 .06
고사리 인공재배연구
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
고사리 포자체 재생에 미치는 생장조절물질, 활성탄 및 배양방법의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
고사리 단백다당(Pteridium aquilinum Glycoprotein,PAG)이 마우스 면역활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .08
Anti-inflammatory effects of ethanolic extracts of a Chinese herbal medicine Pteridium aquilinum on LPS-stimulated Raw264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
고사리(Pteridium aquilinum)뿌리 전분의 이화학적 특성에 관한 연구 : 제2보 : 전분의 물리적 특성
한국식품과학회지
1981 .06
주요 산채류 재배에 대한 소득분석
한국산림과학회지
2018 .01
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Bracken (Pteridium aquilinum Kuhn) in Namhae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
배를 이용한 과실주로부터 분리한 항보체 활성화 다당의 특성
한국식품영양과학회지
2011 .01
[P8-167] Characterization of Anti-complementary Polysaccharide Isolated from Korean Traditional Rice Wine, Takju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
고사리밭 문제잡초 하늘타리에 대한 약제방제효과
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
Soil Chemical Properties and Nutrient Contents of Bracken (Pteridium aquilium L.) Plants in the Coastal Area of Southwest Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
양송이 버섯의 생물활성 다당류에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1998 .01
남서해안 고사리 생육지의 토양화학적 특성과 고사리식물체의 무기성분 함량
한국토양비료학회지
2010 .10
Screening and characteristics of anti-complementary polysaccharides from Chinese medicinal herbs
Applied Biological Chemistry
1992 .01
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