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Radical Scavenging Activities of Korean Traditional Rice Wine, Takju
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .06
[특집 : 술의 영양과 건강] 전통주의 우수성과 산업화 방안
식품산업과 영양
1999 .06
묵은 쌀(古米)을 사용한 탁주의 발효 특성
한국식품과학회지
2004 .08
Structural Characterization of Anti-Metastatic Polysaccharide Isolated from Citrus Peels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
20대 소비자의 탁주 이용실태 및 만족도 조사
대한영양사협회 학술지
2011 .01
첨가원료 종류에 따른 전통발효주의 이화학 및 관능특성
한국식품과학회지
2008 .10
배를 이용한 과실주로부터 분리한 항보체 활성화 다당의 특성
한국식품영양과학회지
2011 .01
Characterization of Pediococcus acidilactici M76 Isolated from Traditional Korean Rice Wine, Makgeolli as Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Isolation and Characterization of Immuno-stimulating Polysaccharide in Korean Black Raspberry Wine
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Partial Structure of the Neutral Side Chain of PA-IIa-1, an Anti-Complementary Polysaccharide Isolated from Bracken
Food Science and Biotechnology
1995 .06
Structural Characterization of Anti-Metastatic Polysaccharide Isolated from the Peels of Korean Citrus, Hallabong
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
양송이 버섯의 생물활성 다당류에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Identification of Lactic Acid Bacteria Involved in Traditional Korean Rice Wine Fermentation
Food Science and Biotechnology
2007 .12
[S7-4] Production and Characterization of Arabinoxylan-Containing Polysaccharides with Anti-Cancer Activity from Fermented Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Structural Comparison in the Four Anti-complementary Polysaccharides Isolated from Pteridium aquilinum var. latiusculum (Bracken)
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Screening and characteristics of anti-complementary polysaccharides from Chinese medicinal herbs
Applied Biological Chemistry
1992 .01
[P1-27] Structural Characterization of Pectic Polysaccharide with Anti-metastatic Activity Isolated from Citrus Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Chemical and Sensory Characterization of Korean Commercial Rice Wines (Yakju)
Food Science and Biotechnology
2007 .06
아황산 및 당 내성을 가진 토착형 Saccharomyces cerevisiae 효모에 의한 캠벨얼리 포도주의 발효 특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Isolation and Characterization of Immuno-stimulating Polysaccharide from Fermented Brown Rices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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