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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Lipid Oxidation and Tocopherol Contents Change in Full-fat Soy Flour during Storage
Food Science and Biotechnology
2003 .10
한국산 콩의 품종별 지방질의 지방산 조성
한국식품과학회지
1984 .12
콩분말 첨가에 따른 타피오카의 무증자 알콜발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .04
大豆 貯藏條件이 두부品質에 미치는 影響
한국식품과학회지
1987 .08
Quality Changes during Storage of Soybeans
식품과학과 산업
1983 .12
豆乳에서 젖산균의 生育과 大豆요구르트의 香味
한국식품과학회지
1986 .04
Factors Affecting Lipid Oxidation In Full-fat Soy Flour
한국식품과학회지
1991 .12
Binding of Wood with Soy Flour Formulation
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Changes of Fatty Acid Composition of Lipid in Raw and Processed Adlay Powder during Storage
한국식품과학회지
1989 .10
Comparison of Wood Adhesive Formulated with Various Components of Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .09
分離大豆 蛋白으로 제조된 젖산균음료의 저장성
한국식품과학회지
1986 .04
밤의 저장중 지방질 조성의 변화
한국식품과학회지
1997 .06
Formula Optimization for Rice Bread with Soy Flour Substitution
Food Science and Biotechnology
1994 .12
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
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