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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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콩의 발아 중 이소플라본과 올리고당의 변화
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2004 .04
Changes in Isoflavone Content and Mass Balance During Soybean Processing
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2007 .06
Isoflavone Contents in Some Varieties of Soybean
Food Science and Biotechnology
1996 .06
우리나라 전통콩의 이화학적 특성 연구
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2003 .06
Rapid High Performance Liquid Chromatographic Quantification of Major Isoflavones in Soybeans and Soybean Pastes
Food Science and Biotechnology
2006 .02
콩 함유 이소플라본의 생리활성과 가공적성
한국식품영양과학회지
2006 .12
Changes in Isoflavone Contents during Maturation of Soybean Seed
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Characterization of Isoflavones Accumulation in Developing Leaves of Soybean (Glycine max) Cultivars
Applied Biological Chemistry
2009 .01
대두의 Phytate 함량에 미치는 microwave heating의 영향
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Optimization of Hydrolysis and Extraction Conditions for Isoflavones in Defatted Soybean Meal
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Extraction of Isoflavones from Soybean Hypocotyl Using Aqueous Ethanol
Food Science and Biotechnology
2004 .12
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Effects of a Soaking-Fermentation-Drying Process on the Isoflavone and γ-Aminobutyric acid Contents of Soybean
Food Science and Biotechnology
2007 .02
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