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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effects of Rice-Based Breakfast on Body Composition, Blood Parameters, and Cognitive Function in Breakfast-Skipping Adolescent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
충청지역 고등학교 학교급식 관계자의 아침급식 요구도
대한영양사협회 학술지
2018 .01
[P2-01] Study on Ingredients Ratio and General Compositions of Korean Commercial Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
경북지역 일부 초.중.고 학생의 식생활점수와 아침식사 섭취 빈도 관련 요인 분석
대한영양사협회 학술지
2011 .01
충남지역 일부 초등학생과 중학생 중 아침결식군과 아침식사군의 식행동과 열량 및 영양소 섭취 상태 평가
대한영양사협회 학술지
2011 .01
Vitamin B12 Content of Cereal Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
일부 공업지역 주변의 토양과 곡류중에 미량금속 함량 및 상관관계에 관한 조사연구
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
[P2-44] Changes in Mineral Contents before and after Cooking in Commercial Cereal Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
씨리얼바 제조 및 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .06
[P3-90] Quality Characteristics of Extrusion Minor Cereal Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
아침급식이 저소득층 결식아동의 영양상태, 혈액성상 및 주의집중력에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2011 .01
Changes of Enzymatic Activities in Selected Cereal during Germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P3-91] Quality Characteristics of Artificial Rice Added with Minor Cereals by Extrusion Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
저염 양파 오곡된장의 품질 및 저장 특성
Food Science and Preservation
2008 .04
Physical Properties of Minor Cereal Powders Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Establishment of Vitamin B12 Analysis in Infant Cereal Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Co-occurrence of Mycotoxins in Cereal Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국산 잡곡류의 이화학적 특성과 항산화활성
한국식품영양과학회지
2010 .09
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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