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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Physiological Activities of Hot Water Extracts from Rhus verniciflua Stokes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Optimization of Extraction Conditions for Active Ingredient of Rhus verniciflua Stokes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Screening of Antioxidant and Antimicrobial Effects from Rhus verniciflua Stokes (RVS) Ethanolic Extract
Food Science and Biotechnology
2000 .06
Isolation and Identification of an α-Glucosidase Inhibitory Substance from Rhus verniciflua Stokes Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
옻나무(Rhus verniciflua) 목질부에서 분리한 화합물의 항산화활성
Applied Biological Chemistry
2007 .01
Evaluation of Green Inhibition Properties of Rhus verniciflua Plant Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Identification of Chalcone from Rhus verniciflua Stokes as anti-adipogenic compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of tea beverage containing Rhus verniciflua seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
옻나무 추출액 섭취가 흰쥐의 혈중 지질 및 항산화 능력에 미치는 영향
한국산림과학회지
2008 .01
옻 급여가 한우육의 해동후 냉장중 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Changes in biological functions composition during fermentation of Rhus verniciflua Stokes by Fomitella fraxinea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
CEPA 처리(處理)에 의한 옻나무 칠액(漆液) 채취법(採取法) 개량(改良)에 관(關)한 연구(硏究)
한국산림과학회지
2000 .01
발효에 의한 옻나무 수피의 휘발성 유기성분 변화
Food Science and Preservation
2007 .06
참옻나무(Rhus verniciflua) 배발생캘러스로부터 체세포배발생에 의한 식물체 재분화
Journal of Plant Biotechnology
2003 .01
옻씨 추출물의 항산화 활성과 옻씨 추출물을 첨가한 발효유의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
볶음 처리한 옻나무 열수추출물의 항산화성 및 암세포 성장억제효과
한국식품영양과학회지
2005 .07
Two Months of 1% Rhus verniciflua Vinegar Drink Shows Antiobesity Effect in Dietary Induced Obesity Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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