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이용수
Abstract
Introduction
Conclusions
Acknowledgements
References
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Effects of Extrusion Variables on Functional and Nutritional Properties of Extruded Oat Products
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
Effects of Different Dietary Carbohydrate Sources on Growth and Body Composition of Juvenile Snail (Semisulcospira gottschei)
한국양식학회지
2003 .08
Extrusion Technology : Opportunities and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Change of Contents of Carbohydrates in Tomato Seedlings Grown in Closed Transplant-Production System
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Optimization of the extrusion processing conditions for Job's-tear
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Flow Properties of Kochujang Using Back Extrusion Method
Food Science and Biotechnology
2000 .10
Global New Product Trends with Fat & Carbohydrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국 식품Extrusion 연구회의 현황과 활동
식품과학과 산업
1991 .09
Influence of Extrusion on the Solubility of Defatted Soybean Flour in Enzymatic Hydrolysis
Food Science and Biotechnology
2007 .08
반응표면분석법에 의한 전곡립의 압출성형공정 분석
한국식품과학회지
2001 .12
Carbohydrate Analysis for Food Composition Tables Publication in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Change in Ginsenosides and Maltol in Dried Raw Ginseng during Extrusion Process
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Changes of Carbohydrates in Pepper (Capsicum annuum L.) Leaves and Flowers under Different Irradiance and Night Temperature Regimes
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .12
압출성형 및 효소처리가 전곡립의 특성에 미치는 효과
한국식품과학회지
2005 .02
The Effects of Extrusion Cooking and Milling on the Instant Properties of Wheat Powders
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
구리-알루미늄 클래드 봉의 정수압 압출 특성 연구
해양환경안전학회지
1999 .01
Effect of Twin-Screw Extrusion on Physical Properties and Dietary Fiber Content of Extrudates from Barley/Corn Blends
Food Science and Biotechnology
1994 .09
[P3-90] Quality Characteristics of Extrusion Minor Cereal Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
습식법과 예열처리법 및 Extrusion 공정에 의해 제조한 초산전분의 이화학적 성질비교
한국식품과학회지
1990 .12
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