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Functionality and Application of Dietary Fiber in Meat Products
한국축산식품학회지
2012 .01
Function of Dietary Fibers as food ingredients
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
Total Dietary Fiber Contents in Processed Fruit, Vegetable, and Cereal Products
Food Science and Biotechnology
2000 .01
식이섬유의 주요기능
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
제과제빵 기술의 발전과 베이커리 시장의 분석
식품과학과 산업
2012 .12
Correlation between Intake of Dietary Fiber and Adherence to the Korean National Dietary Guidelines in Adolescents from Jeonju
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .12
Estimation of Dietary Fiber Intake in the Korean Population
Food Science and Biotechnology
1993 .12
Improvement of Distillation and Extraction Conditions for Analysis of Propionic Acid in Bakery Products
Food Science and Biotechnology
2003 .08
식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
베이커리 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2003 .12
Dietary Fiber and Large Bowel Cancer
한국식품영양과학회지
1996 .06
Current Status and Prospect of Dietary Fiber Determination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P9-04] Annual Changes in the Estimated Dietary Fiber Intake of Korean During 1991~2001
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
식이섬유가 무기질의 생체이용에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
제과제빵류 냉동 기술의 신기술과 동향
식품과학과 산업
2012 .12
Whole Grains, Dietary Fiber, and Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식이섬유의 물리화학적 특성
한국식품영양과학회지
1996 .08
제과, 제빵 연구의 동향
식품과학과 산업
2003 .12
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