지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
쌀 전분의 Differential Scanning Calorimetry
한국식품과학회지
1988 .06
Effects of Sesame Oil on Thermooxidative Stability of Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
DSC(Differential Scanning Calorimetry)를 이용한 나노셀룰로오스 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .04
World Oil Supply and The Role of Soybean Oil
식품과학과 산업
1983 .12
The Oxidative Stability of Peanut Oil added with Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
대두유의 열산화 안정상에 미치는 팜유 배합의 영향
한국식품과학회지
1991 .08
피부조직 콜라겐의 DSC특성
한국식품과학회지
1995 .08
Improvement of Quality Characteristics of Mayonnaise with Blended Vegetable Oil
Food Science and Biotechnology
2002 .06
[P3-09] Effect of roasting condition on the chemical composition and oxidative stability of perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-209] Anti-oxidative potential of Cheonggukjang prepared with different varieties of soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Fatty Acid Compositions and Oxidative Stabilities of Soy Sauce and Soybean Paste Depending on Fermentation Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
고추씨유, 캡사이신 및 토코페롤의 첨가가 돈지와 대두유의 산화안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage: Impact of α-Tocopherol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
죽초액의 항균활성 및 대두유에 대한 산패 억제 효과
한국식품과학회지
2006 .12
Chemical and Volatile Characterization of Structured Lipid from Soybean Oil Containing Conjugated Linoleic Acid
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
촉매독이 대두유의 경화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
0