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Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
참고 문헌
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몇가지 物質이 Agaricus campestris 菌絲 生長에 미치는 影響 (第 Ⅱ 報)
한국식품과학회지
1978 .06
[P5-03] Biosynthesis of Mushroom Agaricus bisporus Mycelium by Submerged Fermentation for the Production of Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
건조 아가리쿠스의 품질 특성 및 최적 건조 온도
Food Science and Preservation
2003 .12
[P10-106] Inhibition Effect of Mushroom Mycelium on Nitric oxide Production from Macrophage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
경북지역 양송이버섯(Agaricus bisporus) 생산 감소 원인 연구
한국버섯학회지
2015 .01
Modeling Drying Characteristics of Mushroom(Agaricus bisporus) Depending on Drying Methods
Food Science and Biotechnology
2001 .12
양송이 안정생산을 위한 생산기술 현장연구
한국버섯학회지
2010 .01
Content of structural amino acids in mushroom (Agaricus bisporus) by different cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P3-72] Change of ginseng saponin treated with useful mushroom mycelium cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
양송이의 새로운 복토재료에 관한 연구
한국버섯학회지
2018 .01
A Study on Multiplication Response of "Tricholoma matsutake" (Pine Mushroom) Conidio to Cultural Media Environment
한국산림과학회지
1984 .01
버섯산업의 과제와 발전방향
한국버섯학회지
2005 .01
Regional Comparison of Targeted Phenolic and Fatty Acid Profiling in Agaricus bisporus Mushroom in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
한국 버섯산업의 발전사
한국버섯학회지
2003 .01
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
버섯 학술 용어 해설
한국버섯학회지
2006 .01
천연 추출물을 이용한 최소가공 양송이버섯 (Agaricus bisporus Sing)의 갈변저해 및 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2003 .03
환경가스조절 포장이 키토산 및 CaCl2로 코팅 처리된 양송이 버섯의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .10
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
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