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Nitric Oxide 화합물 첨가가 소 체외수정란의 체외발육에 미치는 효과
한국동물번식학회지
2004 .01
[P3-72] Change of ginseng saponin treated with useful mushroom mycelium cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Inhibitory Effects of 2-(4-Chlorophenyl)-1,3-selenazol-4-one on Lipopolysaccharide-induced Nitric Oxide Production in RAW 264.7 Cells
Applied Biological Chemistry
2009 .01
[P1-21] Suppressive Effects of Grape Seed Extract on Nitric Oxide Production and Inducible Nitric Oxide Synthase Expression
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
버섯산업의 과제와 발전방향
한국버섯학회지
2005 .01
振盪培養法에 의한 양송이 菌糸體의 生産
한국식품과학회지
1975 .03
A Study on Multiplication Response of "Tricholoma matsutake" (Pine Mushroom) Conidio to Cultural Media Environment
한국산림과학회지
1984 .01
Effect of Nitric Oxide on Tomato Fruits Harvested at Different Ripening Stages
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
[P10-244] Regulation of Inducible Nitric Oxide Synthase Expression by plant water extracts mixture in Mouse macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
국내 자생버섯 추출물의 항염활성
한국버섯학회지
2011 .01
해방풍 부위별 용매추출물의 항산화 활성 및 nitric oxide 생성 억제
Food Science and Preservation
2017 .02
버섯 학술 용어 해설
한국버섯학회지
2006 .01
[P10-287] Inhibitory Activity of Tropical Medicinal Plant Extracts on Nitric Oxide Synthesis in LPS-activated Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-102] Anti-inflammation and Anti-cancer Activity of Tofu Fermented with Mushroom mycelia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-27] Inhibition of Inducible Nitric Oxide Synthase Expression by Nelumbo nuciferain LPS-induced RAW 264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
한국 버섯산업의 발전사
한국버섯학회지
2003 .01
Effects of Kimchi Extracts on Production of Nitric Oxide by Activated Macrophages, Transforming Growth Factor β1 of Tumor Cells and Interleukin - 6 in Splenocytes
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
저장 중 복숭아 품질 개선을 위한 적정 Nitric Oxide 조건 확립
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
[P5-03] Biosynthesis of Mushroom Agaricus bisporus Mycelium by Submerged Fermentation for the Production of Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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