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문헌
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Physicochemical Characteristics and Analysis of Functional Constituents of Three Different Mulberry(Morus alba L.) Fruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Comparison of Radical Scavenging Activity of Extracts of Mulberry Juice and Cake Prepared from Mulberry (Morus spp.) Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
Fruiting Mulberry: A Newly Rising Fruit Crop in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
R&D Status on Functionality and Processing Technology of Mulberry Fruit
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
건오디, 건오디박, 오디 농축액의 품질특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2012 .10
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
오디(Mulberry)의 성숙에 따른 품질 특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
오디 착즙액을 이용한 와인발효 특성
Food Science and Preservation
2010 .08
Antioxidant and Cell Protective Effects of Different Parts from Mulberry (Morus alba L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오디(Mulberry) 수확후 저장온도에 따른 품질특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
오디 당침출액의 HepG2 세포에서 H2O₂로 야기된 산화적 스트레스 보호 효과
Food Science and Preservation
2015 .10
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Ohmic and Conventional Heating of Mulberry Fruits Juice : Physicochemical Properties and Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Identification of Key Volatile Compounds Found in Mulberry Fruits (Morus alba Linn)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of Drying Process for Semi-Dried Mulberry Fruits (Morus alba L.) using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 주스제조의 고차가공기술 응용
식품산업과 영양
2002 .12
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
전라북도 오디뽕 재배지 토양화학성
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .06
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