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요약
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문헌
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배추김치의 활성성분인 3 - (4 - hydroxyl - 3',5' - dimethoxyphenyl)propionic acid의 고지혈증 치료 효과
한국식품영양과학회지
2004 .01
배추김치의 표준화 연구
한국식품과학회지
1998 .04
[P10-196] Effect of 3-(4'-Hydroxyl-3',5'-Dimethoxyphenyl)propionic Acid on Oxidative Stress in the Liver of Apo E Deficient Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[OP-5] Antiatherosclerotic Effect of Active Principle of Kimchi, 3-(4'-Hydroxyl-3', 5'-Dimethoxyphenyl)Propionic Acid through Attenuating Oxidative Stress Status and Inflammatory Response in Apo E Deficient Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Isolation and Identification of a New Gene Related to Salt Tolerance in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
[P8-207] Lipid lowering effect of 3一 (4’一 hydroxyl一 3’,5’一 dimethoxyphenyl) propionic acid (HDMPPA) in apoE knockout mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
배추김치의 재료 종류 표준화
한국식품과학회지
1998 .12
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
초고압 처리가 배추김치의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .10
발아현미 추출물 첨가 배추김치와 시판배추김치의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2006 .12
배추김치의 재료배합비 표준화
한국식품과학회지
1997 .12
Qualities Test of Autumn Cultivated Chinese Cabbage for Kimchi Production
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
사과주(酒)에서 분리(分離)한 산막효모(産膜酵母)에 관(關)한 연구(硏究) -(1) 균주(菌株)의 분리(分離) 및 동정(同定)
경북대농학지
1983 .01
[P5-53] Isolation and Identification of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
파김치와 배추김치의 발효양상
한국식품과학회지
1999 .04
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
김치에서 단백질분해효소활성 균주분리 및 동정
한국식품과학회지
2003 .08
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전분이용성 효모의 분리 및 동정
한국식품과학회지
1983 .03
부재료 첨가 배추김치의 항돌연변이 및 항암성 증진효과
한국식품영양과학회지
1998 .09
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