지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Growth and salting properties influenced by culture methods, cultivars and storage packaging of kimchi cabbage (Brassica rapa) in spring
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Analysis of cabbage acquisition by kimchi processor
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Salted kimchi cabbage quality standardization and hygiene enhancement technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
저장조건을 달리한 봄배추로 제조한 김치의 숙성 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2017 .04
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
단기저장 절단배추 김치의 품질 특성
Food Science and Preservation
2017 .04
Comparative Analysis of Thermal, Acid, and UV-C treatments on the Shelf-Life and Quality of Salted Kimchi Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
월동배추의 현장 저장 사례 및 봄 작형 배추와의 생육과 절임 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Quality Analyses of Kimchi Prepared with Different Salt Type and Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
김치 발효 중 소금 농도에 따른 균총의 변화
한국식품영양과학회지
2021 .06
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
기체교환이론에 의한 배추 잠재모형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2017 .01
시판김치 인식도 조사를 기반으로 한 김치양념 최적화 연구: 전라북도 여성을 대상으로
산업식품공학
2018 .01
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Metabolomic study on salt effect on kimchi quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0