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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Isolation and Identification of Free Phenolic Acids in Korean Ginseng
한국식품과학회지
1987 .10
Phenolic Acids and Antioxidant Activities of Wild Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) Leaves
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
숙성조건이 장미꽃 추출물의 페놀화합물(phenolics) 함량과 산화방지 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .12
Phenolic acid가 Maillard 반응 모델액의 갈변억제에 미치는 영향
한국식품과학회지
2007 .02
Comparative study of the Structure and Antioxidant Activity of Protocatechuic Acid and Phenolic Acid Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
오배자(Rhus japonica Linne) Methanol 추출물의 황산화효과
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
콩 발효식품으로부터 분리한 페놀물질획분의 성분분석과 항산화 작용 특성
한국식품영양과학회지
1997 .06
번행초(Tetragonia tetragonioides)로부터 추출한 Phenolic Compounds의 미용 식품 활성
한국식품영양과학회지
2016 .03
Phenolic Compounds in Plant Foods : Chemistry and Health Benefits
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
Desorption of Food Related Phenolic Acids from Charcoal in Single Solute Model System
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
식용대두유에 대한 Phenolics의 항산화 효과
Applied Biological Chemistry
1989 .01
물레나물(Hypericum ascyron L.) 추출물의 생리활성 효소 억제 효과
한국식품영양과학회지
2018 .01
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P10-238] Antioxidant Activities Ascorbic Acid and Total Phenolic Content of Korean Honey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
밤 삽피의 페놀산 조성과 항산화 활성
Applied Biological Chemistry
2002 .01
Antioxidant Activities and Total Phenolics of Ethanol Extracts from Several Edible Mushrooms Produced in Korea
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Changes in Phenolic Compounds (Isoflavones and Phenolic acids) and Antioxidant Properties in High-Protein Soybean (Glycine max L., cv. Saedanbaek) for Different Roasting Conditions
Applied Biological Chemistry
2013 .01
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