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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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수용성 계에서 Phenolic Acid류와 인삼 추출물이 갖는 산화방지 효과
한국식품과학회지
1998 .04
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
콩 발효식품으로부터 분리한 페놀물질획분의 성분분석과 항산화 작용 특성
한국식품영양과학회지
1997 .06
인삼으로부터 분리된 페놀성 항산화 성분의 동정
Applied Biological Chemistry
1989 .01
Phenolic acid가 Maillard 반응 모델액의 갈변억제에 미치는 영향
한국식품과학회지
2007 .02
Phenolic Acids and Antioxidant Activities of Wild Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) Leaves
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Desorption of Food Related Phenolic Acids from Charcoal in Single Solute Model System
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
Phenolic Compounds in Plant Foods : Chemistry and Health Benefits
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
흑미 색소물질에 함유된 페놀화합물의 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2003 .08
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
광나무 잎의 페놀성 화합물
한국식품영양과학회지
2006 .07
오배자(Rhus japonica Linne) Methanol 추출물의 황산화효과
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
밤 삽피의 페놀산 조성과 항산화 활성
Applied Biological Chemistry
2002 .01
Total phenolic contents of the Korean diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Investigation of Phenolic, Flavonoid, and Vitamin Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Fixed - bed Adsorption of Food - Related Phenolic Acids on Charcoal in Single Solute System
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Comparative study of the Structure and Antioxidant Activity of Protocatechuic Acid and Phenolic Acid Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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