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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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두릅수피에서 항미생물활성을 갖는 3, 4-dihydroxybenzoic acid의 분리
한국식품과학회지
1995 .10
흑양파로부터 항산화 활성 물질인 3,4-Dihydroxybenzoic acid의 분리 및 동정
Food Science and Preservation
2012 .04
Isolation and Identification of Azelaic Acid and 3,4-Dihydroxybenzoic Acid from Buckwheat Hull as Antimicrobial Substances
Food Science and Biotechnology
2000 .10
The Neuroprotective and Neurotrophic Effects of Koean Gardenia(Gardenia jasminoides Ellis) in PC12h Cells
Food Science and Biotechnology
2006 .10
치자 Genipin과 아미노산의 청색소변환반응에 관한 물리화학적 연구
Applied Biological Chemistry
1998 .01
천연색소(天然色素)에 관(關)한 연구(硏究)제1보(第一報) -치자색소(梔子色索)의 함량(含量) 및 성질(性質)에 관(關)한 연구(硏究)-
Applied Biological Chemistry
1975 .01
Isolation and Structural Determination of Free Radical Scavenging Compounds from Korean Fermented Red Pepper Paste (Kochujang)
Food Science and Biotechnology
2009 .04
치자 첨가량에 따른 백설기의 물리 특성
Food Science and Preservation
2000 .12
Isolation of 4-Hydroxycinnamic Acid, 3-Methoxy-4-Hydroxycinnamic Acid, and 3,4-Dihydroxybenzoic Acid with Antioxidative and Antimicrobial Activity from Peanut(Arachis hypogaea)
Food Science and Biotechnology
2001 .10
치자의 이화학적 품질 모니터링에 따른 규격 재검토
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
[P10-05] Protective Extracts from Gardenia jasminoides against Amyloid Beta Peptide-induced Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Combination of Artemisia princeps Pamp, Leonurus japonicas Houtt, and Gardenia jasminoides Ellis fruit attenuates menopausal symptoms by increasing hepatic insulin signaling in estrogen-deficient rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genetic Relationships between Gardenia jasminoides var. radicans and G. jasminoides for. grandiflora Revealed by Randomly Amplified Polymorphic DNA
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .02
[P8-17] Mitigating Effect of Gardenia jasminoides against Amyloid Beta Peptide-induced Neuronal Cell Death
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Optimization of the Extraction Parameters of Gardenia (Gardenia jasminoides Ellis) Fruits for the Maximum Antioxidant Capacity
Food Science and Biotechnology
2009 .08
[P5-21] Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activities from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
전남 여수 돌산지역에서 재배되는 천년초의 부위별 식품성분 분석
한국식품영양과학회지
2011 .09
Effects of Gardenia Fructus Extract on Anti-Atopic Dermatitis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
치자색소의 이용
식품공업
1976 .01
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