지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Green Pigment in Crushed Garlic (Allium sativum L.) Cloves : Purification and Partial Characterization
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Chemical Basis of Green Pigment Formation('Greening') in Crushed Garlic(Allium sativum L.)Cloves
Food Science and Biotechnology
2006 .12
The Effect of Cultivation Methods of Garlic Clove in Cold Area on its Growth in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Characterization of Green Pigments Isolated from Crushed Garlic (Allium sativum L.) Cloves
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
도입(導入) 마늘구(球)의 인편(鱗片) 특성(特性)
경북대농학지
1991 .01
The Formation of Green Pigment of Crushed Garlic Affected by Low Temperature Storage and Sulphoxide Amino Acids
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
DEVELOPMENT OF A GARLIC CLOVE PLANTER
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
녹변마늘로부터 분리된 미지의 녹색물질 분자구조 동정
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
인편무게와 비닐제거시기가 육쪽마늘 생산에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effective Virus-free Seed Garlic Production by Meristem Culture in Clove Differentiation Stage of Garlic (Allium sativum L.) Plants
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
인편과 단구의 무게가 주아생산에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
DHA와 α - 아미노산의 褐色化 反應 中 붉은 色素에 關한 動力學的 硏究
한국식품영양과학회지
1984 .03
주아이용 한지형마늘 생산시 통마늘 적정크기
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
저장 온도 및 품종 따른 마쇄 마늘 녹변 현상
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Control of Greening by Chemical and Thermal Treatments in Crushed Garlic (Alliium sativum L.) Cloves
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
한지형 소립 외통마늘을 이용한 상품용 외통마늘 생산시 적정 피복 재료
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
한지형 소립 외통마늘을 이용한 상품용 외통마늘 생산시 적정 피복 재료
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
濟州地方에 있어서 마늘栽培法 改善에 關한 硏究 : 2. 種鱗片 冷藏處理 및 移植이 收量에 미치는 効果
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1980 .05
국내 재래종 마늘의 인편 특성
Korean Journal of Agricultural Science
1997 .06
0