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Susceptibility of Sweet and Chilli Pepper Fruits (Capsicum Annuum L.) to Chilling Injury during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Chilling Injury of Harvested Hot Pepper (Capsicum annuum L.) Is Affected by the Crosstalk of Jasmonate and Salicylate
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Secondary Metabolites from The Leaves of Capsicum annuum L. (Hot Pepper)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Improving Yield Gap of Sweet Pepper (Capsicum annuum) between The Netherlands and Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect of Planting Distance of One Stem Training Method Cultivation on Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
고추 수확 후 저온장해 기작 구명을 위한 유전자의 발현 변화 분석
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Molecular Genetic Analysis of Off-type Plants Identified from Normal F1 Hybrid Cultivars of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Effect of Root-Zone Cooling by Circulation of Underground Water on the Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) in Summer Hydroponics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
우리나라 고추의 매운 맛은 어느 정도일까?
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
고추 葯培養에 의한 植物體 誘起
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .04
Histological Investigation of Ca-Deficiency of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Cultivar Differences in Dry Matter Production and Potentially-Grown Fruits of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) in Rockwool Culture
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .12
Changes in Nutrient Element Concentrations and Growth of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) as Affected by Nutrient Solution Composition
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Varietal Differences of Chilling-induced Physiological Responses and Quality Attributes in Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars during Low Temperature Storage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .12
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
파프리카 여름재배 정식시기별 과실특성과 저장성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Characterization of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) Varieties in Hydroponics during Summer Season
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Ion Composition Change of Nutrient Solution in a Closed Rockwool Culture System for Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
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