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이용수
Summary
緖言
材料 및 方法
結果 및 考察
摘要
引用文獻
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고추 약배양 분화식물체의 다양성
한국원예학회 학술발표요지
1997 .10
Secondary Metabolites from The Leaves of Capsicum annuum L. (Hot Pepper)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
우리나라 고추의 매운 맛은 어느 정도일까?
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
椄木에 의한 고추 (Capsicum annuum)의 耐鹽性 向上
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .10
Effect of Planting Distance of One Stem Training Method Cultivation on Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Molecular Genetic Analysis of Off-type Plants Identified from Normal F1 Hybrid Cultivars of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Evaluation of Horticultural Characteristics of Introduced Pepper (Capsicum annuum L.) Germplasm
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Night Interruption in Pepper (Capsicum annuum) Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Susceptibility of Sweet and Hot Pepper (Capsicum annuum L.) Fruits to Chilling Injury during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
파프리카 약유래 계통을 이용한 F₁ 조합 특성
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Yield in Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars Established at Different Planting Bed Size and Growth Containers
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
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