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우리나라 고추의 매운 맛은 어느 정도일까?
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
고추 葯培養에 의한 植物體 誘起
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .04
Residual Behaviour of Thiamethoxam and Its Metabolite in Pepper(Capsicum annuum) Plant under Various Conditions
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Whitening Effect of Capsicum annuum L. Leaves Extract and Luteolin Isolated from Capsicum annuum L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
[P10-51] Antioxidant Activity and Phytochemical Study on the Leaves of Capsicum annuum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Evaluation of Horticultural Characteristics of Introduced Pepper (Capsicum annuum L.) Germplasm
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Night Interruption in Pepper (Capsicum annuum) Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Susceptibility of Sweet and Hot Pepper (Capsicum annuum L.) Fruits to Chilling Injury during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Evaluation System for Waterlogging Tolerant Pepper (Capsicum annuum L.) Lines
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Selection of New Breeding Materials with Resistance to Anthracnose in Capsicum annuum
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Selection for Color in Pepper (Capsicum annuum L.) Breeding
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
椄木에 의한 고추 (Capsicum annuum)의 耐鹽性 向上
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .10
Priming 용액의 재활용이 고추 (Capsicum annuum L.) 종자 발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
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