지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Harvest Time on Storage Quality of Fresh-cut Iceberg Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Effect of Storage Temperature on Quality Maintenance of Fresh-cut Iceberg Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
수확시기가 신선편이 결구상추의 품질 및 미생물수에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2010 .12
결구상추 재배 및 수확시기가 신선편이 제품의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
결구상추의 예냉처리 및 수확시간이 신선편이 제품의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Control of Browning on Fresh-cut Lettuce by Means of High CO₂ Atmosphere
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
결구상추의 예냉처리 및 수확시간이 신선편이 제품의 품질에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
신선편이 양상추의 가공환경 및 시설에 대한 위생관리수준 평가
Food Science and Preservation
2012 .02
Sesquiterpene Lactones Variation in Different Tissues of Lettuce (Lactuca sativa L.) Germplasm Harvested in Two Different Seasons
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
[P4-20] Effect of aqueous chlorine dioxide treatment on the microbial growth and qualities of iceberg lettuce during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Packaging Film and Initial O₂ Concentration on Quality of Fresh-cut Iceberg Lettuce
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
포장방법과 저장온도가 신선편이 양파의 품질 및 미생물 생장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Effects of Gas Composition in Packaging Film on Quality Changes of Fresh-cut Romaine Lettuce
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
절단방법이 신선절단 사과와 엽채류의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2012 .04
절화장미의 품종 및 수확계절이 품질보존에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .08
The Current Research and Development of Lettuce in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Ozonated Water on Microbiological and Physicochemical Qualities of Fresh-Cut Lettuce and Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
CO₂-shock 처리가 Fresh-cut 토마토의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
CO₂-shock 처리가 Fresh-cut 토마토의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
The Effect of Active MA Packaging on the Browning and Microbial Growth of Fresh-Cut Head Lettuce
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
0