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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Development of a Rapid Check Method for Sterilization of Retort Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
레토르트 살균기 내부의 온도 구배가 감자제품의 살균도와 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
레토르트 삼계탕의 F0값 수준에 따른 품질 차이
Food Science and Preservation
2016 .12
개체동결 굴(Crassostrea gigas)을 이용한 레토르트파우치 굴국의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .12
Processing and Keeping Quality of Retort Pouched Seasoned Baby Clam
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality evaluation and estimation of shelf life of retort-pouched tomato-based and Korean traditional fermented food-based sauces
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Application of retort as a cooking technology for abalone porridge using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Determination of Quality Characteristics and Estimation of the Shelf-Life of Retorted Rice Cake Formulated with Konjac Glucomannan and Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Mineral Content following Kinds of Soup among Key Food for Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Processing optimization of chowder soup using chinese mitten crab Eriocheir japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Kimchi, the Role in Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
레토르트식품에 함유되어 있는 당 함량 분석
한국식품영양과학회지
2015 .11
Quality characteristics of retort samgyetang marinated with different levels of soy sauce and processed at different F0 values
한국축산학회지
2020 .01
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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