지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 결론
Literature Cited
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
배양액내 나트륨 및 칼륨 이온 농도가 Saccharomyces cerevisiae의 발효에 미치는 영향
펄프·종이기술
2015 .02
Case of “Green Certify-cation” system and health functional food application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Impact of Monovalent Cations on the Rheology of Cellulose Nanofibrils
펄프·종이기술
2020 .04
Diffusive Transport of Calcium Ions in Na-Saturated Porous Cation Exchange System
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .12
Impact of Divalent Cations on the Rheology of Cellulose Nanofibrils
펄프·종이기술
2020 .04
Impact of Electrolytes on the Rheology of TEMPO-oxidized Cellulose Nanofibril
펄프·종이기술
2020 .10
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Dietary Sodium to Potassium Ratio and the Incidence of Chronic Kidney Disease in Adults : A Longitudinal Follow-Up Study
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
산 당화액 중화 염기 종류에 따른 발효 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
나트륨 농도가 2년생 인삼의 생육, 생리장해 및 상토의 화학적 특성에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .06
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Associations of a Ten-Year Trend in Hypertension Prevalence with Sodium, Potassium, and Calcium Intake in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cation Exchange Capacity in Korean Soils Determined by the Copper(II) Acetate Spectrophotometry Method
한국토양비료학회지
2017 .12
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Kluyveromyces marxianus에 의한 유청막걸리 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .08
Manufacture of cation/anion adsorption gel-based microneedle patch for skin application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Menu Plan for Low Sodium Diet and Effect of Low Sodium Dietary Intervention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cation Exchange Reaction of Magadiite with Trivalent Cations
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0