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서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
References
초록
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RAW 264.7 세포에서 조팝나무 에탄올 분획물의 항염 활성
Journal of Nutrition and Health
2022 .02
Characterization and Bioactivities of a Novel Exopolysaccharide Produced from Lactose by Bacillus tequilensis PS21 Isolated from Thai Milk Kefir
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
Characteristic Study and Optimization of Culture Conditions for Bacillus sp. Strain as Probiotic Materials for Companion Animal
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
DECOMPOSING NORMED UNITS IN COMMUTATIVE MODULAR GROUP RINGS
Advanced Studies in Contemporary Mathematics
2017 .01
Anti-Inflammatory Activity of Streptomyces sp. MJ12405E in LPS-stimulated RAW 264.7 Macrophages
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
A Potent Cationic AMP from Bacillus sp. as a Probiotic Food Produced from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
태변으로부터 분리된 Bacillus 속 B1-b2 균주의 유전체 분석
미생물학회지
2021 .06
Microbial Strains and Bioactive Exopolysaccharide Producers from Thai Water Kefir
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
근권 토양과 뿌리로부터 분리된 Bacillus sp.의 항진균 활성, 식물 생장 촉진 활성 및 미네랄 가용화능 비교
한국미생물·생명공학회지
2021 .12
Anti-inflammatory Effects of Lactobacillus fermentum PL9988 and Its Characteristics as Probiotics
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
조팝나무(Spiraea prunifolia var. simpliciflora) 에탄올 추출물 분획물의 항산화 활성
한국생활과학회지
2019 .12
Functional Characterization of an Exopolysaccharide Produced by Bacillus sonorensis MJM60135 Isolated from Ganjang
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
전통 발효 청국장으로부터 분리한 Bacillus 균주들의 특성 및 기능 분석
미생물학회지
2015 .09
Monascus sp. BHN-MK로 발효생산한 홍국 에탄올 추출물의 Raw 264.7 대식세포에 있어 친-염증성 iNOS와 COX-2 단백질 발현 억제 효과
생명과학회지
2020 .04
Isolation of Exopolysaccharide-Producing Lactic Acid Bacteria from Pa-Kimchi and Characterization of Exopolysaccharides
한국미생물·생명공학회지
2023 .06
The Mutant Lactobacillus plantarum GNS300 Showed Improved Exopolysaccharide Production and Antioxidant Activity
한국미생물·생명공학회지
2023 .03
발효 된장의 바이오제닉 아민 함량에 영향을 미치는 바실러스균의 분리 동정 및 프로바이오틱 특성
미생물학회지
2019 .06
Antimicrobial Activities and Probiotic Properties of Bacillus sp. Strains Isolated from Fermented Cooked Rice
한국미생물·생명공학회지
2024 .09
Soft continuity and SP-continuity
ANNALS OF FUZZY MATHEMATICS AND INFORMATICS
2020 .01
Streptomyces sp. A75와 A501 균주의 인삼 잘록병에 대한 방제효과
한국균학회지
2016 .01
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