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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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Beneficial Effect of Omija fruit ethanol extract obesity and related metabolic disturbances in diet-induced obse mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Pilot-scale production of Omija-cheong by low temperature incubation : An assessment of quality characteristics
Food Science and Preservation
2016 .12
Perilla frutescens extract alleviates hyperglycemia and improves insulin resistance in db/db diabetic mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
오미자(Schizandra chinensis) 열매 추출물의 Lactobacillus plantarum 젖산발효를 통한 고농도 GABA 함유 발효음료 제조
Food Science and Preservation
2016 .06
Portulaca oleracea L. Extract Reduces Hyperglycemia and Improves Insulin Sensitivity in C57BL/Ksj-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
포도주박 숙성 돈육의 품질 및 저장특성
동물생명과학연구
2015 .06
Characterizing the Effects of Pear Pomace Ethanol Extract on Insulin Signaling Pathway in 3T3-L1 cells and C57BL/6 mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Blueberry Leaf Extract Improves Obesity and Hyperglycemia in High-fat Diet-Fed C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-obesity Effect of Mulberry Anthocyanins in C57BL/6J Mice
한국약용작물학회지
2021 .10
Growth and Fruit Characteristics of New Grape Cultivars in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Gynura procumbens extract improves insulin sensitivity and suppresses hepatic glucose production in C57BL/KsJ-db/db mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
증숙 횟수에 따른 천마 추출물의 급성 위염 개선효과
한국식품과학회지
2016 .12
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Nardostachys Rhizoma extract (WSY-1) Alleviates Hyperglycemia by Improving Insulin Sensitivity and Glucose Metabolism in C57BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nutritional Strategies to Modulate Inflammatory Mediators and Targets in Metabolic Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
오미자박 압착액 분말을 첨가한 고추장의 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Fatty acid composition of Omija (Schizandra chinesis Baillon) seed oil with extraction conditions of temperatures and moisture contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Black Soybean Leaf Extract Improves Hyperglycemia and Hepatic Steatosis by Enhancing Adiponectin Receptor Signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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