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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Sulforaphene Attenuates Cutibacterium acnes-induced Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Discovery of Optimal Radish Sprouts Extract with Increased Sulforaphene Content and Evaluation of Anti-Obesity Efficacy
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Sulforaphene Suppresses Growth of Colon Cancer-derived Tumors via Induction of Glutathione Depletion and Microtubule Depolymerization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antimicrobial Activity of Radish Root Extract against Oral Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
ENZYMOLYSIS POLYPEPTIDES PROCESS AND PROTEIN HYDROLYSATES’ ANTIOXIDATIVE CAPACITY OF THE YELLOW SEAHORSE Hippocampus kuda, Bleeker
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Development of Molecular Markers for Predicting Radish (Raphanus sativus) Flesh Color Based on Polymorphisms in the RsTT8 Gene
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Project of Strengthen the Competition for Jeju Radish Brand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
제주 월동무 크기 및 분자량에 따른 분획물의 감각 특성
한국식품영양과학회지
2021 .01
무와 무청의 활성 성분 함량 및 지방세포분화 억제 효과 비교
한국식품영양과학회지
2021 .04
Unveiling the Genetic and Regulatory Mechanisms Underlying Anthocyanin Biosynthesis in Radish Roots
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
가공방법이 다른 자색무(보르도무, 수박무)차의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Antioxidant Effect of Raphanus sativus L. by Suppressing the Production of Reactive Oxygen Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Selection of Heat Stress-Resistant Varieties from Radish and Analysis of Gene Expression
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Changes in Growth and Functional Substances of Radish Sprouts according to H₂O₂ Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Antioxidant and Anti-inflammatory activity of heated radish extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Theoretical analysis of power requirement of a four-row tractor-mounted radish collector
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
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