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STUDY ON THE POLYSACCHARIDES EXTRACTED BY ENZYME HYDROLYSIS FROM LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Southern Java Seaweed : Diversity and Bioethanol Production Potential
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
An integrated method for the production of both bioethanol and antibacterial substances from Ulva sp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Purification and characterization analyses of glycogen from Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Hydrolysis and Anti-Obesity Effect of the Sea-Tangle Extract by A Single and Mixture Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
UTILIZATION OF Gracilaria verrucosa WASTE FOR BIOETHANOL PRODUCTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Determining Optimum Condition of Acid Hydrolysis Technique for Food Waste Reduction
한국토양비료학회지
2017 .12
Physicochemical properties of red bean and chickpea protein extracts from three different enzyme hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Enzyme Hydrolysis Conditions for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Two-Stage Pretreatment of Reed (Phragmites Australis) on Glucose Conversion and Ethanol Production Enhancement
산림바이오에너지
2019 .12
Effects of inorganic salts on biomass production, cell wall components, and bioethanol production in Nicotiana tabacum
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
A Research on the Diversity and Enzyme Productivity of the Salt-Resistant Microorganisms Isolated from the Nakdong River Estuary Wetland for the Search of Fermentation Strains
산업식품공학
2021 .11
Sialic Acid를 지표성분으로 하는 유청가수분해단백분말의 기능성식품 개발연구 - Ⅲ. 효소분리로 7% Siailc Acid가 표준적으로 함유된 유청가수분해단백분말의 미생물복귀돌연변이시험 연구 -
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
The Effect of Bone Regeneration on the Enzymatic Hydrolysis Characteristics of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as Affected by Different Types of Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
SMB 크로마토그래피로 회수된 산당화액의 에탄올 발효 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
제지공정에서 발생하는 폐섬유를 이용한 당화공정의 수율 향상과 비용 절감을 위한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Detoxification Effect, Enzymatic Hydrolysis Characteristics and Antioxidant Activities of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as Affected by Different Types of Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Enhanced Production of Phenolic Compounds from Pumpkin Leaves by Subcritical Water Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Effect of Liver-Specific RagA/B Gene Deletion on Mouse Glycogen Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Closed vessel내 습도 변화에 따른 가수분해 속도 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
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