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Development of Machine Learning Models Classifying Nitrogen Deficiency based on Leaf Chemical Properties in Shiranuhi (Citrus unshiu × C. sinensis)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Early Selection of Zygotic Plants in ‘Shiranuhi’ Mandarin [(Citrus unshiu × C. sinensis) × C. reticulata] × ‘Sanguinelli’ Blood Orange (C. sinensis) Hybrids using Embryo Culture
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 육성 감귤 ‘하례조생’의 재배 작형별 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Peel over pulp! Citrus unshiu peel seasoning “Gyulpi-Hanjum” with customized uses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Metabolomic analysis of Citrus unshiu cultivated under different cultivation conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Effect of Gamma-Irradiation on the Changes of Photosynthetic Efficiency in Kanpei (Citrus unshiu × C. sinensis)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Flavonoid Composition and Antioxidant Activity of Immature Citrus unshiu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidative and Antiaging activities of Citrus unshiu fruits change by maturity stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-oxidative Activities of 5-Desmethylsinensetin Isolated from Leaf of ‘Bujihwa [(Citrus unshiu Marc. × C. sinensis Osbeck) × C. reticulata Blanco]’
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
주요 국내육성 감귤 품종의 보급 확대를 위한 전시포 운영 및 과실특성
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effect of Citrus sinensis L. on Fermentation Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Hair Growth Promote Effects of Enzyme Extract of Immature Citrus Unshiu Fruit in C57BL/6 Mice Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
진흙 심토 지대에서의 국내 육성 온주밀감 ‘하례조생’의 과실품질
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Changes in the metabolite profiles and taste characteristics of Citrus unshiu during storage according to different storage temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
이상고온 환경하의 부지화 감귤나무의 과실품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Anti-diabetic Effects of Enzyme Extract of Immature Citrus Unshiu Fruit in db/db Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
전북지역 감귤 계통 및 품종의 수체생육과 과실 품질특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
만숙성 감귤 품종 ‘설향’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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