지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과
고찰
국문요약
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
'락토바실러스 샌프란시스코'를 이용한 자연발효빵 6가지
베이커리
1996 .01
Purification and Characterization of Heat-Tolerant Protease Produced by Bacillus polyfermenticus SCD
Journal of Microbiology and Biotechnology
2013 .01
Anticarcinogenic and Antigenotoxic Effectsof Bacillus polyfermenticus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2004 .01
Encapsulation of Bacillus polyfermenticus SCD with Alginate-Methylcelluloseand Evaluation of Survival in Artificial Conditions of Large Intestine
Journal of Microbiology and Biotechnology
2006 .01
Evaluation of the Probiotic Potential of Bacillus polyfermenticus CJ6 Isolated from Meju, a Korean Soybean Fermentation Starter
Journal of Microbiology and Biotechnology
2012 .01
Characterization of Bacillus polyfermenticus KJS-2 as a Probiotic
Journal of Microbiology and Biotechnology
2009 .01
Antagonistic Activity of Polyfermenticin SCD Against Helicobacter pyloriKCTC 2948
Journal of Microbiology and Biotechnology
2004 .01
Bacillus polyfermenticus KJS-2와 참당귀 추출물의 triton WR-1339 유발 고지혈증에 대한 예방효과
생명과학회지
2018 .06
Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Soybean Pastes and Application of Manufacturing Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Soybeans Fermented with Bacillus polyfermenticus KJS-2 Protects Oplegnathus fasciatus from Iridovirus and Pathogenic Bacterial Infection
생명과학회지
2009 .06
오존가스를 이용한 표면의 바실러스 스포어 불활성화
한국대기환경학회 학술대회논문집
2007 .05
유용 미생물을 이용한 발효굼벵이 추출물의 이화학적 특성 및 생리활성효과
생명과학회지
2018 .07
양식장 배출물 발효물의 사료첨가에 따른 넙치, Paralichthys olivaceus의 생화학적 반응
한국어병학회지
2005 .01
메주로부터 분리한 항진균 및 항세균 활성의 Bacillus polyfermenticus CJ9
한국미생물·생명공학회지
2009 .01
17세기 이전 장류(醬類)에 대한 문헌적 고찰
한국식품조리과학회지
2007 .01
Inhibition of Bacillus cereus Growth and Toxin Production by Bacillus amyloliquefaciens RD7-7 in Fermented Soybean Products
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Quality Characteristics of Fermented Soybean by Lactic Acid Bacteria
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2006 .11
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
발효 된장의 바이오제닉 아민 함량에 영향을 미치는 바실러스균의 분리 동정 및 프로바이오틱 특성
미생물학회지
2019 .06
0