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이용수
Validating the Classification of Nutritional Supplements
Use of Raw Materials
Bio-variability of Raw Material
Side Effect of Nnutritional Supplements and Warnings
Nutrient Function Statement of Nutritional Supplements
CONCLUSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Classification by Si Uptake Level of Eight Horticultural Plants from K2SiO3-supplemented Nutrient Solution
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Construction of Nutrient Database : Vitamin E
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
사료 비타민 A 와 E의 계란내 이행에 관한 연구
한국가금학회지
1995 .09
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
2016 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2015 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2001년 국민건강영양조사 자료를 이용한 한국 성인의 건강증진용 식품 사용실태
대한영양사협회 학술지
2006 .01
The Effects of Antioxidant Vitamins on Lipid Peroxide Production in Rats
Food Science and Biotechnology
1999 .06
[S10-3] A Study on Functional Claim in Korean Health Supplement Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
CLINICAL STUDY OF VITAMIN INFLUENCE IN DIABETES MELLITUS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
Mineral Nutrient Accumulation and Their Ratios in Strawberry Plants
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Evaluation of Vitamin E Adequacy of a Group of Rural(Amish) People in U. S. A.
한국식품영양과학회지
1990 .06
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Growth Responses of Ardisia pusilla to Nutrient Solution Strength and Hydrophilic Polymer in Media
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
저장 온도 및 상대습도가 비타민 정제 중 지용성 비타민 함량의 변화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Verification of Vitamin B₂ Analysis for Update of National Seafood Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Estimation of Vitamin B6 Intake and Major Dietary Sources of Vitamin B6 in Elderly Koreans in the Seoul Area
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
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