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REFERENCES
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Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S5-3] Functional Foods for Healthy Aging : Design and Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[S5-1] Dietary Antioxidants as Anti-aging Factors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Dietary Intake and Risk Evaluation of Pesticide in Korean Foods
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2003 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Dietary Habits of the Healthy Korean Aged
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Dietary Antioxidant and Metabolic Syndrome
식품저장과 가공산업
2008 .12
Determination of Melatonin Content and Antioxidant Activity of Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P7-08] Nutrient Intake Level by the Score of Dietary Action Guide-Choosing Healthy and Nutritious Foods for Snack- among Elementary School Children in Gwangju area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Analysis of Flavors in Foods
식품과학과 산업
2001 .09
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
어린이 먹거리 안전관리 - 당 섭취 실태 및 당 함량 모니터링 -
Safe Food
2008 .01
Problems of Lipid Oxidation in Foods
한국식품영양과학회지
1987 .08
Creation of Multi - functional Foods
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2004 .04
[S7-4] Antioxidant Effect of Onion Investigated in Human Intervention Studies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S1-2] Current Status of National Research and Development on Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
호흡기계의 항산화 방어기전
한국연초학회지
1992 .01
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