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[S12-5] Changes in Antioxidant Defense System Following Dietary Intervention with Healthy Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Evaluation of Differnet Methods of Antioxidant Measurement
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Food Antioxidants
Food Science and Biotechnology
1993 .06
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
A Mixture of Curcumin, Vitamin C, and E Prolongs the Antioxidant Effect to Beyond That of Each Component Alone in Vivo
Food Science and Biotechnology
2008 .12
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Aging phenomena and Anti-aging defense mechanisms
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P2-60] Antioxidant Activities and Antioxidant Compounds of Commercial Red Wines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Cellular Defense Mechanisms of Red Ginseng Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Variation in Antioxidant Compounds and Antioxidant Activity of Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
채소류의 항산화 효과 비교 연구
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
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