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[연구노트] 대두분리단백 필름(soy protein isolate)에 옥수수 단백(zein)과 밀 단백(gluten)을 각각 적층하여 제조한 필름의 이화학적 성질
한국식품과학회지
2005 .02
Corn Zein을 코팅한 카라기난 필름의 제조 및 특성
한국식품과학회지
1997 .12
Zein : Properties, Preparations, and Applications
Food Science and Biotechnology
1999 .01
[P4-15] Effect of Laminated Films on Physical Properties of Soy Protein Isolate Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effect of γ - Irradiation on the Physicochemical Properties of Zein Films
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
Characteristics of Corn Zein and Methyl Cellulose Bilayer Edible Films according to Preparation Protocol
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Properties of Formaldehyde Adsorbed Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Zein과 Gluten 포장지의 수증기투과도와 기계적 특성
한국식품과학회지
1994 .04
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Effect of Co-solvent Ratios and Solution Concentrations on Morphologies of Electrospun Zein Nanomaterials
경북대농학지
2013 .01
전기방사법을 이용한 zein/복령추출물 나노섬유의 제조
경북대농학지
2015 .01
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Effects of extrusion conditions with CO2 injection on physical properties of extruded soy protein isolate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
Pepsin에 의한 Zein 가수분해물의 항균활성
한국식품영양과학회지
2006 .01
Effect of Processing Parameters on the Release Profile of Zein-Chitosan Nanoparticles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
감마선 조사가 Soy Protein Isolate와 Whey Protein Concentrate의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
Effect of Plasticizer and Cross - Linking Agent on the Physical Properties of Protein Films
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
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