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Isolation and Characterization of a Water-Soluble Polysaccharide from the Mycelia of Solid Cultured Phellinus linteus
Food Science and Biotechnology
2005 .12
상황버섯균 접종 황기의 배양 중 이화학적 성분변화
Food Science and Preservation
2016 .10
상황버섯(Phellinus linteus) 추출물의 생리활성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
[OP-04] Immune Enhancement and Identification of Polysaccharide Isolated from Fermented Ginseng with Phellinus linteus by Solid Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
상황버섯 균사체를 이용한 양갱 제조 및 품질 특성
대한영양사협회 학술지
2013 .01
Inhibitory Effect of Phellinus linteus Water Extract on Tyrosinase Activity and Melanin Biosynthesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P3-33] Development of Materials Processing of Bone Strength Components from Phellinus linteus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
추출방법에 따른 상황버섯 추출물의 항산화활성 및 생물학적 특성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
상황미를 이용한 항로타바이러스 효과와 항균성 측정에 관한 연구
한국축산식품학회지
2007 .01
상황버섯 추출액을 이용하여 제조한 된장의 효소 활성 및 기능성의 변화
Food Science and Preservation
2008 .10
Screening of Phellinus linteus, a Medicinal Mushroom, for Anti-viral Activity
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Neuroprotective Effect of Rice with Phellinus linteus mycelium and Its Porridge Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
상황버섯박과 당밀의 첨가가 한약제박 사일리지의 품질에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2011 .01
Antioxidant Effects of Cheonggukjang Containing Phellinus linteus Extract
Food Science and Biotechnology
2008 .02
상황버섯박의 사료화에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2008 .12
산지가 다른 상황버섯의 휘발성성분
한국식품과학회지
2006 .04
Physicochemical Characteristics of Korean Traditional Spirits Brewed with Phellinus linteus by Traditional and Improved Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
방울토마토(Lycopersicon escylentnm mill ssp.)를 添加한 Yogurt의 製造에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
Phenolic Compounds from the Fruit Body of Phellinus linteus Increase Alkaline Phosphatase (ALP) Activity of Human Osteoblastlike Cells
Food Science and Biotechnology
2008 .12
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