지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-283] The Scavenging Effect of 168 Plant and Animal Oriental Medicines on 1,1-Diphenyl-2-Picrylhydrazyl Radical
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Rootstocks on the Development, Disease Resistance and Quality of Cucumis sativus L
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
96-well plate를 이용한 DPPH(2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl) free radical 소거활성 측정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2002 .10
오이(Cucumis sativus L.) 내저온성의 부계 유전
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
[P10-248] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Fermented Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Radical Scavenging Capacity of Ethylene Treated Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Free Radical Scavenging Activity of Oriental Melon (Cucumis melo L. var makuwa Makino) Extracts
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
In vitro Radical Scavenging Activity of Seafood-Added Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Black Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Free Radical Scavenging Activity of Methanol Extracts of Chungkukjang
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
Effect of Salicylic Acid in Cucumber (Cucumis sativus L.) under Salt-stress Condition
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
허브 식물 4종의 1,1-Diphenyl-2-Picrylhydrazyl 라디칼 소거능, 세포 독성 및 tyrosinase 저해활성 검정
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Antioxidative and Radical Scavenging Properties of Extracts from Geum japonicum
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2000 .05
[P8-53] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Isoorietin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P10-156] Preparation of High Quality Extracts from Salicornia her-bacea Using Enzymatic Hydrolysis and Their Radical Scavenging Activity on Free-Radical and Active-Oxygen Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-192] Free Radical Scavenging Effect of Enzymatic Extracts from Oyster Using an ESR Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Free Radical Scavenging Effect and Antioxidant Activities of Barley Leaves
Food Science and Biotechnology
2003 .06
0