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[P10-50] The Radical Scavenging Effect of Cucumis sativus on 1,1-Diphenyl-2-Picrylhydrazyl Radical
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
96-well plate를 이용한 DPPH(2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl) free radical 소거활성 측정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2002 .10
Screening of Antioxidative Effects and Tyrosinase Inhibitory Activity by Animal Oriental Medicines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
허브 식물 4종의 1,1-Diphenyl-2-Picrylhydrazyl 라디칼 소거능, 세포 독성 및 tyrosinase 저해활성 검정
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Enhancement of ABTS Radical Scavenging Activity of Oriental Melon Seed by Roasting
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
[P10-248] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Fermented Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Radical Scavenging Capacity of Ethylene Treated Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Development of Functional Natural Material from Folk Medicines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
In vitro Radical Scavenging Activity of Seafood-Added Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Black Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities of Colored Sweet Potato Cultivars by Plant Parts
Food Science and Biotechnology
2005 .04
Antioxidative and Radical Scavenging Properties of Extracts from Geum japonicum
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2000 .05
[P8-53] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Isoorietin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-192] Free Radical Scavenging Effect of Enzymatic Extracts from Oyster Using an ESR Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Free Radical Scavenging Activity of Oriental Melon (Cucumis melo L. var makuwa Makino) Extracts
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
[P8-137] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Laminaria Japonica Fermented with Five Different Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Antioxidant Compounds and Radical Scavenging Activity according to Variety in Adzuki Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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